• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Glen Riddersholm overtager cheftrænerstilling

Foto: Getty Images

Den danske træner overtager cheftrænerposten i Genk indtil videre.

Af Kenneth Jensen

Det er ikke mange uger siden, at danske Glen Riddersholm skiftede til belgiske Genk, og allerede nu forfremmes danskeren til cheftræner i klubben.

Genk oplyser på sin hjemmeside, at John van den Brom er blevet fyret, og at Glen Riddersholm indtil videre står i spidsen for førsteholdet. Det før han sammen med belgiske Donmenico Olivieri. De to tager over på midlertidig basis, men hvem ved, om gode resultater kan få klubben til at udnævne Riddersholm til permanent cheftræner.

Danskeren blev i sommer blev fyret i SønderjyskE til trods for to pokalfinaler i streg, hvoraf den første blev vundet. Han har også tidligere stået i spidsen for AGF og FC Midtjylland, ligesom han har en kort fortid som sportsdirektør i Vendsyssel FF. Riddersholm har også erfaring ungdomslandstræner.

Det er altså en erfaren dansker, der skal forsøge at sikre Genk bedre resultater. Klubben er blot nummer otte i den beldste belgiske række efter 17 runder. Man er 15 point efter topholdet Union St. Gilloise.

Genk skuffede søndag aften, hvor det kun blev til 1-1 mod Mechelen, der ellers spillede en mand i undertal den sidste halve time af opgøret.

Første opgave for Riddersholm som cheftræner i klubben er på torsdag, hvor der venter et opgør hjemme mod Rapid Wien i Europa League-gruppespillet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020