Benelux

Dansker går målamok for Ajax

Christian Rasmussen scorede hele fire mål for Ajax i en venskabskamp natten til lørdag.

Ajax Amsterdam spillede natten til lørdag dansk tid en opvisningskamp mod Team Curacao, et hold bestående udenlukkende af spillere fra Curacao, og her endte en dansker som den helt store hovedrolle.

Ajax vandt nemlig 5-1, og hele fire af målene blev sat ind af Christian Rasmussen.

Den 19-årige danske angriber spiller normalt for Ajaxs andethold, Jong Ajax, for hvem han scorede syv mål og lagde op til fem på 36 kampe i den netop overståede sæson.

Christian Rasmussen startede fredagens venskabskamp på bænken, fordi Ajax havde adskillige af deres faste stjerner i startopstillingen, men efter 20 minutter var der et hav af udskiftninger. Og så blev det tidligere FC Nordsjælland-talent skiftet ind.

Så gik han ellers målamok. Han scorede to gange i slutningen af første halvleg, så Ajax gik til pause med en 3-1-føring. Efter pausen blev det så til yderligere to kasser.