Video : Tipsbladet
Benelux

Dansker måtte holdes tilbage efter provokation

Den danske træner Brian Riemer blev angiveligt provokeret efter nederlaget til Genk i weekenden, og så måtte han selv holdes tilbage.

Den gode nyhed først: Brian Riemer og Anderlecht med de mange danskere på holdkortet fører fortsat Jupiler League i Belgien, selv om det lørdag aften endte med et nederlag til Genk. Nu er der dog kun to point ned til nummer to, Club Brugge, der vandt med 2-1 ude over Union Saint-Gilloise.

Men der er også dårlige nyheder at tage fat på, for Anderlecht var på vej mod et point, efter Anders Dreyer havde udlignet til 1-1 ude mod Genk. Men så fik Genk et meget tyndt straffespark, som der blev scoret på.

Brian Riemer var ikke overraskende sur på det efterfølgende pressemøde og fik blandt andet sagt, at dommeren ofte bringer sig selv i centrum. Læs den historie her.

Og nu er der nye oplysninger om, hvad der skete lørdag aften i Genk.

Det store medie HLN fortæller, at Brian Riemer var rasende i spillertunnellen efter opgøret, Og han måtte holdes tilbage af flere personer.

Ifølge mediet blev Riemer provokeret af personer fra Genks bestyrelse.

Men det ændrer ikke på, at Brian Riemer jo skal lære at tøjle sin vrede. 

Danskeren risikerer at få karantæne for sit udbrud mod dommeren - det er noget, som der angiveligt bliver set på.

Under alle omstændigheder er det ikke et godt tidspunkt at få karantæne på, da man går ind i den afgørende fase i den bedste belgiske række.

Næste opgave for klubben er en hjemmekamp mod Cercle Brugge onsdag.