• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Lars Gram-Hanssen

Delaney erkender: Jeg gik over stregen

Foto: Getty Images

Brian Riemer hjalp Thomas Delaney med at styre temperamentet bedre, da den danske landsholdsspiller tørnede ud for FC København.

Af Lars Gram-Hanssen

Med skiftet til Anderlecht er Thomas Delaney blevet genforenet med en træner, som den danske landsholdsprofil tidligere har arbejdet med i FC København. 

Brian Riemer har nemlig en fortid som assistenttræner i FC København, hvor den nuværende Anderlecht-cheftræner første gang fik øjnene op for Thomas Delaneys kvaliteter. 

Og ifølge den 32-årige danske landsholdsstjerne hjalp Brian Riemer ham her med at få mere styr på temperamentet, der til tider løb løbsk. 

- Brian Riemer var assistenttræner dengang. Han trak mig jævnligt til side og bad mig om at tage den lidt mere med ro. På grund af frygt for skader, for nogle gange kastede jeg mig ned i tacklinger. Jeg gik også over grænsen verbalt, lyder det, ifølge Voetbalkrant, fra Thomas Delaney.

- Jeg kunne blive virkelig vred på mine holdkammerater, når tingene ikke gik, som jeg følte, at de burde. 

Thomas Delaney står søndag overfor en vigtig kamp i den belgiske liga, idet Anderlecht og Club Brugge brager sammen i et topopgør.