• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

For dyr: Standard Liége kan ikke finde aftagere til Alexander Scholz

For dyr: Standard Liége kan ikke finde aftagere til Alexander Scholz
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge belgiske medier vil Standard Liége gerne af med Alexander Scholz, der spiller for lidt, men ingen klubber har været villige til at betale de to millioner euro, som klubben kræver.

Af Anders Dehn

I en årrække gik det bare fremad i Alexander Scholz' karriere. Han kom fra islandske Stjarnan til belgiske Lokeren og videre til storklubben Standard Liége for to år siden. Men nu er den danske stopper stødt på en dårlig periode i karrieren.

Han har således ikke startet inde i ligaen for Standard siden august, og i den seneste tid har rygterne gået på et forestående skifte. Blandt andet er tyrkiske Trabzonspor blevet nævnt som en mulig ny arbejdsgiver.

Læs også: Avis: Standard Liege klar til at slippe Scholz

Problemet er bare, skriver Het Nieuwsblad, at ingen klubber er villige til at betale den pris, som Standard Liége kræver for ham. Det skulle dreje sig om to millioner euro, hvilket svarer til godt 15 millioner kroner.

Ifølge avisen har der kun været lejetilbud med købsoption på bordet, mens Standard altså skulle være interesseret i at sælge permanent. Det er ellers ikke, fordi der ikke har været interesse for den 25-årige dansker.

Læs også: Alexander Scholz rygtes til Tyrkiet

Het Nieuwsblad skriver, at både Club Brugge, Anderlecht og franske Bordeaux har vist interesse, men den har altså ikke været stor nok til at udløse et købstilbud, som Standard kan bruge til noget.

Alexander Scholz, der i slutningen af sidste sæson bar anførerbindet i Liége, har halvandet år tilbage af sin kontrakt med klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.