Foto: Getty Images
Benelux

Eftertragtet: To klubber kæmper om Hjulsager

Både Gent og Anderlecht viser interesse for Andrew Hjulsager. Danskeren har angiveligt beslutter sig for, hvor han gerne vil hen.

Andrew Hjulsager har spillet en god sæson i Belgien, så denne sommer står i hvert fald to bejlere klar til at hente ham. Det skriver avisen Het Nieuwsblad.

Allerede torsdag kunne avisen fortælle, at Gent var interesseret i at hente Hjulsager til klubben, og nu viser det sig, at også Anderlecht vil have ham.

Hjulsager har kun kontrakt med KV Oostende i et år endnu, så hans transfersum skulle være til at betale, mener Het Nieuwsblad.

Ifølge avisen foretrækker Andrew Hjulsager at komme til Gent. Her skal han i givet fald afløse Niklas Dorsch, der forventes at forlade klubben denne sommer, som holdets boks-til-boks-midtbanespiller.

Den forgangne sæson var Hjulsagers anden af slagsen i Oostende. Han holdt sig stort set skadesfri og bidrog med 6 mål og 12 oplæg i ligaen. Oostende sluttede på en overraskende femteplads.

Hjulsager har gennem nogen tid været et eftertragtet transfermål. For halvanden måned siden blev han bedt om at forholde sig til en mulig sommertransfer. Du kan læse her, hvad han havde at sige til det.