• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Lars Gram-Hanssen

Endelig: Skov Olsen er tilbage efter to måneder

Foto: Getty Images

Andreas Skov Olsen er tilbage på træningsbanen i Club Brugge.

Af Lars Gram-Hanssen

Andreas Skov Olsen har ikke fået den bedste start på 2023, hvor det indtil nu blot er blevet til tre kampe for den danske landsholdsstjerne. 

Nu er der dog positivt nyt om Andreas Skov Olsen, der ikke har spillet en kamp siden den 29. januar. 

På Twitter har Club Brugge nemlig meddelt, at Andreas Skov Olsen nu er vendt tilbage til træningsbanen. Det vides endnu ikke, hvorfor den danske kantspiller er klar til at gøre comeback for den belgiske storklub. 

Andreas Skov Olsen har været igennem en blindtarmsoperation, og den danske landsholdsspiller har også tilbragt noget af skadespausen hjemme i Danmark, hvor han har haft 'en mental hvilepause'. 

Den 23-årige Andreas Skov Olsen har generelt haft en noget blandet sæson i Club Brugge, hvor den belgiske klub har fyret hele to cheftrænere. Carl Hoefkens fik sparket i december, mens Scott Parker blev fyret i begyndelsen af marts. 

Den lange skadespause til Andreas Skov Olsen betød også, at kantspilleren gik glip af Danmarks EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kazakhstan. Nu er den tidligere FC Nordsjælland-profil dog altså tilbage på træningsbanen, og forhåbentlig også snart tilbage i kamp for Club Brugge. 

Sidste sæsons mestre har haft det svært i denne sæson, hvor man aktuelt ligger på en skuffende femteplads i den hjemlige liga.