• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Jacob Quvang

Fører Æresdivisionen: Er vokset siden 0-7 til FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er sket en del i Feyenoord siden man i sommer tabte med hele 7-0 til FC København i en testkamp.

Af Jacob Quvang

Feyenoord har gang i en stærk sæson, og aktuelt fører man Æresdivisionen efter weekendens uafgjorte resultat mod FC Twente.

Det betyder, at man ikke har tabt i ligaen siden september, og pludselig er man en af topfavoritterne til at vinde titlen, hvilket vil være første gang i seks år.

Sæsonen startede ellers vanskeligt, da man i sommer tabte med hele 7-0 til FC København i en testkamp, og det var netop denne kamp, som Feyenoords træner Arne Slot hev frem, da han efter kampen mod Twente blev spurgt, om mesterskabet var et tema i klubben.

- Nej, der er endnu ikke snak om mesterskabet. Kampe som denne får os til at føle os mere selvsikre, og at vi har følelsen af, at vi har et stærkt hold, som er meget svært at slå. Et hold, som også får resultater i svære udekampe. 

- Det er vokset en del siden vores første kamp mod FC København Vi tabte 7-0, og de udtalte bagefter, at de var flove over, at de skulle spille mod så svagt et hold. Men internt er vi ikke optaget af at blive mestre, siger Slot ifølge msn.com

I nederlaget til FC København stillede Feyenoord op med flere reserver og unge spillere, og det er tydeligt at se, at der er sket noget siden da. 

Feyenoord fører Æresdivisionen med to point ned til AZ Alkmaar.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE