• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Jonas Kongerslev Nygaard

Forundret Kasper Kusk overvejer Twente-exit til sommer

Forundret Kasper Kusk overvejer Twente-exit til sommer
Foto: Rene Schütze/Polfoto

Kasper Kusk er ikke tilfreds med situationen i Twente, hvor han ikke har været på hverken bænk eller banen siden 2014. Et klubskifte til sommer kan komme på tale, hvis han ikke kommer nærmere holdet i den hollandske klub.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Kasper Kusk er havnet i noget af et dødvande i Twente. Efter årsskiftet har den tidligere AaB-profil ikke været på hverken hold eller bænken for det hollandske mandskab, og det står i stærk kontrast til efteråret, hvor den unge Kusk fik spilletid i ni kampe for Twente.

Det er ikke en situation, der behager Kasper Kusk, og han undrer sig også over tingenes tilstand i Æresdivisionsklubben.

Læs også: Kasper Kusk klar efter knæskade

- Jeg spillede rigtig meget i den første halvdel af sæsonen, og herefter fik jeg en opsummering af trænerne, der sagde, at de var ok tilfredse med det, jeg havde leveret. Men her efter jul har jeg ikke spillet, og det kan da undre mig lidt. Jeg har ikke fået nogen form for udmelding om, hvorfor jeg ikke spiller, siger han til tipsbladet.dk.

Kasper Kusk føler ikke, at han er blevet direkte overhalet af konkurrenterne til kantpositionerne, hvor han primært gør sig.

- De har bare brugt andre spillere. Én af mine direkte konkurrenter er kommet tilbage fra en skade og har gjort det rigtig godt, og jeg tror ikke, der var mange, der havde regnet med, at han skulle blive en profil for holdet. Én anden af spillerne til kanten er en ung fyr, der også har gjort det godt. Men jeg synes ikke, jeg har gjort det decideret dårligere end dem. Jeg er helt klar og føler mig fit, så jeg må bare fortsætte med at arbejde hårdt, som jeg altid gør, siger han videre.

Den tidligere AaB-profil, der i sidste sæson var med til at hive guld og pokal hjem til den nordjyske Superligaklub, understreger, at han ikke bryder sig om udviklingen, og han håber at kunne komme tilbage på holdet. Ellers kan der ske noget drastisk til sommer.

- På et tidspunkt vil jeg heller ikke sidde på bænken mere, og så må vi jo se til sommer, om der skal ske noget andet. Men det huer mig ikke, sådan som situationen er lige nu. Jeg ved, at der er stor konkurrence, men det er klart, at jeg ikke håber at sidde på bænken i flere sæsoner, siger den 23-årige spiller.

- Jeg går også ud fra, at når de henter en spiller ind fra et andet land, så må de have en plan med det. I sommer var jeg omkring landsholdet og havde vundet guld med AaB, så det er klart, at det her er ikke en udvikling, som jeg havde håbet på, fortæller Kasper Kusk.

Kusk har spillet seks kampe for Twentes andethold siden starten af november sidste år. Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2018.

Superliga

Mere Superliga

Fokus