• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Jacob Quvang

Frygter voldsom skade til Thomas Delaney

Foto: Getty Images

Der er stor bekymring for Thomas Delaney efter den skade, han pådrog sig søndag aften.

Af Jacob Quvang

Thomas Delaney er i gang med at kickstarte karrieren i RSC Anderlecht, men den mission lader nu til at have ramt et stort bump.

Danskeren kom nemlig alvorligt til skade i sin blot fjerde kamp for Anderlecht, da han landede forkert i kampen mod Club Brugge.

Det førte til, at Delaney blev udskiftet kort før pausen, og efter kampen siger cheftræner Brian Riemer til Het Laatste Nieuws, at han frygter, Delaney har pådraget sig et brud.

- Han landede virkelig uheldigt. Vi er nødt til at undersøge skaden yderligere, men jeg frygter, at han har brækket armen, siger Riemer, der ikke mener, at fodboldguderne er med danskerklubben i øjeblikket.

For én ting er at miste Delaney, som uden tvivl vil være ude i noget tid, hvis armen er brækket. 

Noget andet er at den danske landsholdskollega Kasper Dolberg et par minutter forinden også måtte lade sig udskifte med en skade. Den skade lader dog ikke til at være lige så omfangsrig. 

- Jeg er bange for, at det er en forstrækning, og forhåbentlig er det ikke en fibersprængning, lyder Riemers første dom over Dolbergs skade.

Inden da havde Kasper Dolberg bragt Anderlecht foran 1-0, men uden de to danske profiler smed holdet sejren til sidst, da Andreas Skov Olsen udlignede til 1-1 i slutfasen.

Anderlecht har spillet de tre seneste kampe uafgjort.