Video : Tipsbladet
Benelux

Har givet Anton Gaaei fri efter skrækkamp

Anton Gaaei blev flået ud i første halvleg i sidste weekend mod AZ, og efterfølgende har han fået flere dage fri for at behandle skuffelsen.

Det har været nogle hårde dage for danske Anton Gaaei.

For anden gang i denne sæson blev han flået ud i første halvleg. Det skete i søndagens nederlag til AZ, hvor cheftræner John van 't Schip pillede ham ud efter 36 minutters spil. Efterfølgende blev han lagt for had på sociale medier, hvilket fik ham til at slette alle opslag på sin private Instagram-profil.

I Ajax ved de godt, at det har været en hård pille at sluge for danskeren, der har haft en svær debutsæson, og der er også blevet taget ekstra kærlig hånd om ham. 

Inden weekendens vigtige kamp mod FC Utrecht fortæller John van 't Schip også, at han har talt med sin danske spiller, der har fået sig nogle fridage for at fordøje skuffelsen.

- Jeg talte med ham i et stykke tid på ArenA (AZ's stadion efter kampen, red.) .Han havde brug for et par dage til at behandle det, og vi gav ham to til tre dage til at få hvilet hovedet, siger van 't Schip til klubbens egen hjemmesiude.

ESPN har også talt med cheftræneren, som uddyber hele episoden. 

- Det var selvfølgelig ikke et rart øjeblik, og det var irriterernde for ham. Det var også irriterende for mig, fordi jeg var nødt til at gøre det. Forhåbentlig kan han snart være med igen og begynde at træne og spille kampe, siger han. 

Dermed lader det altså ikke til, at Anton Gaaei er på træningsbanen lige i øjeblikket, og der er ikke meget, der tyder på, at han er med i søndagens trup til kampen mod Utrecht.