• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Oliver Okstrøm

Hjulmand inde i billedet igen: Anderlecht vil af med nyansat træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand forlader FC Nordsjælland til sommer, og det lader til, at Anderlecht igen kan blive en mulighed for den danske cheftræner.

Af Oliver Okstrøm

Kasper Hjulmand var længe blandt de navne, der var inde i billedet om at blive ny cheftræner i den belgiske topklub, Anderlecht. I stedet endte det dog med, at belgierne valgte at prøve med hollandske Fred Rutten.

Kort efter ansættelsen kom det frem, at Ruttens kontrakt ikke er som de plejer. Den er blandt andet uden slutdato, og at den har en række klausuler, som vil gøre det nemmere for Anderlecht at skille sig af med træneren, hvis det ikke viser sig at være et godt match mellem de to parter.

Det belgiske fodboldmedie Voetbal24 peger nu på, at Anderlecht med danske Frank Arnesen i spidsen vil udskifte Rutten til sommer, hvorefter jagten kan gå ind på en ny træner til klubben nok engang.

I den forbindelse bliver Kasper Hjulmand endnu engang sat i forbindelse med jobbet, og denne gang ser virkeligheden sådan ud, at Hjulmand forlader FC Nordsjælland til sommer, og dermed kan han skifte uden problemer.

Det er dog ikke kun FCN-træneren, der bliver nævnt. Det samme gør den tidligere PSV-træner og hollandske landsholdsspiller Phillip Cocu, som angiveligt også helst vil begynde i klubben efter sæsonen, hvor han kan starte fra en frisk. Han bliver desuden også sat i forbindelse med cheftrænerjobbet i Feyenoord.

Kasper Hjulmand har været cheftræner i FC Nordsjælland i to omgange. Den første var mellem 2011 og 2014, mens den anden har varet fra 2016 og slutter til sommer, hvor han vil være fortid i klubben. I 2012 blev det til et dansk mesterskab for ham. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.