• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Jess Thorup forlod Genk: Én ting fortryder han stadig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jess Thorup fik bare 39 dage i spidsen for belgiske Genk, inden han valgte at skifte til FC København. Træneren fortæller nu, at han fortryder en ting ved beslutningen.

Af Kenneth Jensen

Efter sølle 39 dage valgte Jess Thorup at forlade Genk til fordel for FC København, og der er et stort arbejde forude for Thorup. Hans første Superliga-kamp i spidsen for FCK endte med et nederlag på 0-4 til FC Midtjylland, så der er plads til forbedring.

Men selv om der er meget, han skal se frem mod og til, er der stadig en ting, der nager fynboen.

Jess Thorups afsked var ikke glat, fordi han efter så kort tid forlod klubben, som ellers så ud til at være stabiliseret.

Læs også:Brøndby-profil skadet: Ude i en måneds tid

I et interview med Het Nieuwsblad fortæller Jess Thorup nu, hvad det er, han fortryder i forbindelse med afskeden i Genk.

- Jeg fortryder, at jeg undlod at sige farvel til spillerne. Selv efter så kort tid havde jeg et godt forhold til dem. Nogle af dem sender stadig beskeder til mig. Jeg skjuler mig ikke, men jeg havde besluttet mig for at stoppe, så jeg ville lade klubben bestemme, hvordan der skulle kommunikeres.

- Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg forklare, hvorfor jeg valgte et andet eventyr. Men jeg synes ikke, vi skal gøre det til så stor en ting. Jeg har været glad i Belgien i over to år, og jeg har stadig god kontakt med både spillere og bestyrelsesmedlemmer i Genk og Gent. Hvem ved, måske kan jeg en dag vende tilbage til Belgien, siger Jess Thorup i interviewet.

Læs også:- Mine holdkammerater kunne slet ikke forstå Thorup-skifte

Danskeren blev hentet til Gent i 2018 fra FC Midtjylland, men han blev fyret i starten af denne sæson. Efterfølgende fik han altså jobbet i den store belgiske klub Genk, men er nu tilbage i dansk fodbold som cheftræner for FC København, hvor han har afløst Ståle Solbakken.

FC København møder i den kommende runde i Superligaen Randers FC.

Læs også:FC København rokerer i trænerstaben

Læs også:Brentford-dansker: FCK's status er ubetinget Solbakkens fortjeneste

Læs også:FC København og FC Midtjylland brager sammen i Sydbank Pokalen