• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC København rokerer i trænerstaben

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er blevet lavet nogle ændringer i FC Københavns trænerstab, meddeler klubben.

Af Victor Risager

FC København har fredag ændret i deres trænerteam, hvor Jannick Breuning er blevet gjort til en fast del af førsteholdets stab i en assisterende rolle til cheftræner Jess Thorup.

Det oplyser FC København på klubbens hjemmeside.

Jannick Breuning har været en del af talentafdelingen i FC København, men blev en del af førsteholdet i forbindelse med fyringen af Ståle Solbakken, da U19-træner Hjalte Bo Nørregaard blev vikarierende træner. Og nu forbliver han altså som en del af trænerteamet omkring førsteholdet.

Samtidig er Stefan Madsen blevet ny Player Development Coach for U19-holdet, efter at han har været assistenttræner på førsteholdet. 

- Vi synes, at det her er en rigtig god løsning for både førsteholdet og talentafdelingen, siger William Kvist til fck.dk om rokaden og fortsætter:

- Jannick har i en årrække gjort det rigtigt godt i FCK Talent og har også bidraget meget i den seneste tid omkring førsteholdet, så vi er glade for, at han er klar på den nye udfordring. 

- Vi er også meget tilfredse med, at Stefan har takket ja til sin nye rolle, som bliver utrolig vigtig i forhold til samarbejdet mellem talentafdelingen og førsteholdet. Her har Stefan store kompetencer, som kommer de unge spillere på kanten af førsteholdet til gode. Stefan har ydet en stor virkelig indsats omkring førsteholdet, og han kommer heldigvis også ofte til at være en del af hverdagen her i sin nye funktion. 

Hjalte Bo Nørregaard fortsætter også som første assistent på førsteholdet, indtil en ny er på plads, skriver FC København. Her har de især været meldt interesserede i Jacob Neestrup fra VIborg FF.