Video : Tipsbladet
Benelux

Kritik af Dolberg efter nedtur

Kasper Dolberg har fået gang i målscoringen i Anderlecht, men den danske landsholdsangriber bliver alligevel kritiseret i Belgien.

Anderlecht havde kurs mod tredje sejr i træk, da danskerklubben i søndags mødte Standard Liege på udebane i den belgiske liga. 

Efter scoringer af Kasper Dolberg og Anders Dreyer gik Brian Riemers mandskab nemlig til pause med en 2-0-føring. I anden halvleg kollapsede gæsterne dog, idet Standard Liege scorede tre gange og dermed hentede en 3-2-sejr. 

Kasper Dolberg udtrykte chok over nedturen, og efterfølgende er den danske landsholdsangriber også selv blevet udsat for kritik i tv-programmet 'Extra Time', hvor kommentatoren Filip Joos har udtrykt skepsis ved Kasper Dolberg, selvom danskeren nu har scoret seks mål i 10 ligakampe for Anderlecht i denne sæson. 

- Er han tilstedeværende nok? Eller begynder han igen at have det problem, han har haft i de seneste fem år? At han er en angriber, der er god i medgang. Der var også en situation i anden halvleg, hvor man så Brian Riemer gik bersærk og dermed tydeligt indikerede: 'Jeg vil have mere fra dig', lød det, ifølge Voetbal Belgie, fra Filip Joos. 

I tv-studiet kom Islands tidligere landstræner Arnar Vidarsson også med en advarsel til Kasper Dolberg. 

- Han har ikke spillet meget fodbold i de senere år. Han nærmer sig virkelig farezonen, hvor han risikerer at ende som den talentfulde angriber, der aldrig bliver rigtig god, lød det fra Vidarsson. 

Anderlecht ligger på andenpladsen i den belgiske liga efter 11 spillerunder. Danskerklubben spiller igen lørdag aften hjemme mod OH Leuven.