2017-03-20 17:21
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er massiv interesse for Lukas Lerager, og pilen peger mod et sommerskifte. Det fastslår danskerens agent.

Efter kun en enkelt sæson i Zulte Waregem ser Lukas Lerager allerede ud til at tage næste skridt i karrieren. I weekenden blev den tidligere Viborg-spiller pokalmester med sin belgiske klub Zulte Waregem, og efterfølgende har klubbens manager, Franck Dury, bekræftet, at Lukas Lerager efter planen skal sælges til sommer.

Allerede i januars transfervindue var der stor interesse for den 23-årige midtbanespiller, og angiveligt tikkede der et bud fra Frankrig på 23 millioner kroner ind i faxmaskinen i Zulte Waregem. Dengang afviste klubben at sælge, men til sommer vil man ikke stå i vejen for danskeren.

Lukas Leragers agent, Michael Stensgaard, bekræfter, at det er i den retning, pilen peger.

- Lukas har gjort det utrolig godt, og allerede i januar kunne vi mærke, at der er rigtig stor interesse for ham. Vi har en god dialog med klubben, og det ser da positivt ud i forhold til et klubskifte til sommer. Vi må se, hvad det ender med, men det kunne da godt tyde på, at det er det (et salg, red.), der kommer til at ske, siger Michael Stensgaard til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Der er mange, der kigger på ham, og vi tager os god tid i forhold til at finde ud af, hvad der er det rigtige for Lukas. Jeg vil gerne understrege, at det ikke er sådan, han skal væk for enhver pris, så vi går ikke i panik. I sidste ende er det jo Lukas, der bestemmer. Vi kigger på den samlede pakke - mulighederne for spilletid, klubbens planer, opbygningsfasen og selvfølgelig noget økonomi. Det hele skal passe sammen. 

Han fastslår, at det ikke mindst er Lukas Leragers psyke, der har sikret ham så stor succes i denne sæson, hvor han blandt andet har scoret seks ligamål for Zulte Waregem.

- Han har en rigtig stærk mentalitet, og det er også derfor, han har taget skridtet til udlandet på så fornem vis, som han har. Han tager en dag ad gangen, og så lader han mig styre alt det andet. Han var ligeledes i stand til at holde hovedet koldt og præstere på banen i januar, hvor der var al den polemik med rygter og interesse, og det er altså stærkt. Det er ikke alle, der er i stand til at abstrahere fra det og levere på fodboldbanen, siger agenten.

Lukas Lerager har kontrakt med Zulte Waregem frem til sommeren 2019. 

SENESTE NYT...
OP | NED