• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Nicklas Pedersen: Var nede i et sort hul

Nicklas Pedersen: Var nede i et sort hul
Illustration

Nicklas Pedersen var langt nede, da han blev alvorligt skadet i en teskamp tilbage i juni, men nu er det gode humør atter ved at indfinde sig.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Pedersen havde sat næsen op efter, at denne sæson skulle blive hans i Belgien, man alle planer blev spoleret den 28. juni midt på eftermiddagen. Her kom den tidligere danske landsholdsangriber slemt til skade for sin belgiske klub Gent i en teskamp mod CSKA Sofia fra Bulgarien.

I dagene efter fik angriberen konstateret en knæskade, og prognosen lød på flere måneder på skadeslisten. Nu er der gået knap to måneder, og humøret er så småt ved at vende tilbage hos Nicklas Pedersen, men han erkender, at han var meget langt nede efter opgøret mod CSKA Sofia.

- Efter kampen mod Sofia var jeg langt nede i et sort hul, men nu synes jeg, at det går bedre. Jeg træner fire timer hver eneste dag for at blive klar igen, og det gør jeg gerne, for jeg elsker at spille fodbold. Jeg håber at være tilbage hurtigst muligt, siger Nicklas Pedersen til Het Nieuwsblad.

Gent uden en skadet Nicklas Pedersen har fået en fornem start på sæsonen og indtager andenpladsen i den belgiske liga efter fire kampe med tre sejre i bagagen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.