• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Officielt: Andrew Hjulsager skifter til KV Oostende

Andrew Hjulsager er fortid i Celta Vigo. Den tidligere Brøndby-spiller skifter som ventet til belgiske KV Oostende.

Af Ole Hoffskov

Da nordmanden Kåre Ingebrigtsen var cheftræner i Rosenborg BK, forsøgte han at hente Andrew Hjulsager til klubben. Det lykkedes ikke, men nu har Ingebrigtsen endelig haft held med at lande den tidligere Brøndby-spiller.

Kåre Ingebrigtsen står i spidsen for den belgiske klub KV Oostende, der netop har underskrevet en to-årig aftale med Andrew Hjulsager, som dermed forlader spanske Celta Vigo, hvor han aldrig blev stamspiller.

- Vores cheftræner flugte Hjulsager, da han stadig var i Brøndby. Han havde mulighed for at vende tilbage til en af topklubberne i Danmark, men valgte at fortsætte karrieren hos os. Han er en fysisk stærk spiller, der kan begå sig centralt på midtbanen og på kanten. Han har desuden et godt spark med både højre og venstre, siger Guy Ghysel, der er scout i KV Oostende, til klubbens hjemmeside.

Danskeren ser frem til at tørne ud for den belgiske klub. 

- Jeg er rigtig glad for dette skifte. Jeg har haft gode samtaler med Guy Ghysel og formanden. KV Oostende virker som en familieklub, og det passer til mig. Desuden har jeg fået et godt indtryk af byen, lyder det fra Andrew Hjulsager.

Superliga

Mere Superliga

Fokus