Video : Tipsbladet
Benelux

Officielt: Her er Justin Lonwijks nye klub

Den tidligere Viborg-spiller skifter klub.

Det er kun et år siden, Justin Lonwijk forlod Viborg FF til fordel for Dynamo Kiev, men nu skifter hollænderen klub igen.

Tirsdag aften oplyser Anderlecht således, at 23-årige Lonwijk hentes til klubben på en lejeaftale med en købsoption. Jesper Fredberg betaler angiveligt 7,5 millioner for aftalen, der gælder hele den forestående sæson.

- Justin er en interessant tilføjelse til vores trup. Han er en alsidig, offensiv midtbanespiller, der kan spille flere forskellige pladser. Vi kender til hans kvaliteter; nu handler det om at få ham i samme form som resten af truppen. Vi er overbevist om, han kan gøre en forskel for holdet, og at han kan hjælpe os med at opnå vores mål i denne sæson, siger Fredberg til klubbens hjemmeside.

Lonwijk begrunder også selv sit skifte.

- Jeg er meget stolt over at bære denne trøje. Som barn spillede jeg ofte mod Anderlecht til ungdomsturneringer med PSV og Willem II, og de var altid blandt de bedste. Jeg er fascineret af projektet, og jeg tror, jeg kan tilføre holdet noget med mine offensive kvaliteter.

Justin Lonwijk lavede 1 mål og 1 oplæg i 18 kampe for Dynamo Kiev i sidste sæson.