Video : Tipsbladet
Benelux

Schöne om Ajax-rygter: Jeg har niveauet til det

Lasse Schöne kæmper for at komme med til sommerens EM-slutrunde og vil ikke udelukke, at han vender tilbage til Ajax.

Lasse Schöne har ikke spillet en kamp for Genoa det sidste halve år, og forleden fik midtbanespilleren endelig ophævet sin kontrakt.

Det betyder, at Schöne nu er fri til at finde sig en ny klub, og det glæder den 34-årige dansker.

- Det er det bedste for alle parter. Det første år gik det rigtig godt, og jeg spillede mange kampe, selvom vi havde håbet på at slutte højere. Men situationen har set anderledes ud de sidste seks måneder, så jeg er glad for, at jeg nu er transferfri, siger han til Algemeen Dagblad.

Læs også:Medie: Disse klubber er interesserede i Lasse Schöne

Schöne har efterfølgende været sat i forbindelse sin tidligere klub, Ajax, og selv er han bestemt ikke afvisende over for at vende tilbage til Amsterdam-klubben.

- Det er ikke urealistisk. Det er en mulighed. Jeg ved, at jeg har niveauet til det. Med hensyn til min form kan jeg også være med. Men der er også en anden part involveret.

Under alle omstændigheder er det vigtigste for Schöne, at han kan få spilletid på et så højt niveau som muligt, så han kan komme med til EM til sommer.

Læs også:Lasse Schöne flytter tilbage til Holland: Fremtiden er uvis

- Jeg vil gerne spille på et godt niveau. Så højt som muligt. Jeg ved, at jeg stadig kan, og der er et Europamesterskab til sommer. Men følelsen skal være god, og det vigtigste er, at jeg genfinder glæden.

Netop på grund af drømmene om EM-slutrunden afviser Schöne også, at han kunne finde på tage imod et lukrativt tilbud - for eksempel fra Mellemøsten.

- Det ville ikke være i overensstemmelse med, at jeg gerne vil spille på et højt niveau og komme med til EM. Under alle omstændigheder ønsker jeg mig bare, at det skal være interessant.

Lasse Schöne spillede halvandet år i Genoa.

Læs også:Lasse Schöne åben for Danmark: Men vil kun spille for FC København

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Lampard vil træne Barcelona

Læs også:Danske stjerner rygtes til FCK: Her er William Kvists reaktion