Benelux Mads Bye Marboe

Ser problem for Priske: Skal der gøres noget ved

Foto: Getty Images

Royal Antwerp mangler noget for at kunne kæmpe med om trofæerne.

Af Mads Bye Marboe

Selvom Royal Antwerp åbnede 2022 med en 3-0-sejr over Charleroi og nærmer sig toppen af den belgiske Jupiler Pro League, er Brian Priskes mandskab ikke helt klar til at kæmpe med om mesterskabet.

Det vurderer den tidligere Antwerp-angriber Patrick Goots.

Han mener, at Brian Priske og co. særligt på én position bør forsøge at hente forstærkninger i indeværende transfervindue.

- Antwerpen har allerede en meget bred trup, måske endda lidt for bred, men jeg mener stadig, de kan bruge forstærkninger. Jeg kan ikke se nogen problemer oppe foran, på midtbanen eller i det centrale forsvar. Tværtimod er de stærke med to eller tre muligheder til hver plads. Kun venstre back er et stort problem for mig.

- Jeg vil bestemt ikke afskrive (Sam) Vines helt, men han har ikke bragt det, der var forventet af ham. Der er helt sikkert et stort potentiale, og på længere sigt kommer han uden tvivl til at vokse. Men lige nu kommer han til kort.

- Hans position har været det svageste led i truppen, siden (Simen) Jukleröd skiftede, så det skal der gøres noget ved, hvis man virkelig ønsker at kæmpe med om trofæerne, siger Goots til Gazet van Antwerpen.

Royal Antwerp har syv point op til Union SG på førstepladsen.