• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Skoser Jørgensen-konkurrent: Jeg blev chokeret

Foto: Getty Images

Lucas Pratto skulle udfordre Nicolai Jørgensen i Feyenoord, men er gledet helt ud ad holdet efter bare fem kampe.

Af Anders Dehn

Så sent som i januar hentede Feyenoord angriberen Lucas Pratto som konkurrent til blandt andre Nicolai Jørgensen. Men argentineren har ikke slået til, og nu retter endnu en fodboldkommentator i Holland kritik mod ham.

Det er den tidligere Feyenoord-angriber Harry van der Laan, der ikke ser noget stort lys i den 32-årige Pratto.

- Da jeg så ham live første gang, var jeg chokeret. Han gad ikke engang. Han var en gammel mand, siger van der Laan ifølge NOS.

Han undrer sig over, at Feyenoord overhovedet lejede den aldrende Lucas Pratto, når klubben i forvejen rådede over Nicolai Jørgensen, Bryan Linssen og Robert Bozeník.

- Feyenoord har gjort sig selv til grin. Advocaat (cheftræner med fornavnet Dick, red.) har plaget om en angriber i månedsvis. Men en god angriber kan man ikke bare sådan hente. De havde ikke ret meget brug for ham, siger Harry van der Laan

Lucas Pratto startede inde i de to første kampe, efter Feyenoord lejede ham i argentinske River Plate i januar. Derefter røg han på bænken, men kom dog ind i de tre følgende opgør.

Han har dog slet ikke været på banen siden slutningen af januar. I de seks mellemliggende opgør har han siddet på bænken, mens førnævnte Linssen har fået chancen fra start i alle seks opgør. Han har kvitteret med tre mål. Nicolai Jørgensen er også henvist til bænken.

Harry van der Laan er ikke den første, der langer ud efter Pratto. Også danske Kenneth Perez, der er ekspertkommentator i Holland, gjorde det allerede i midten af februar. Dengang kaldte han Pratto for overvægtig.

Læs den historie her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus