Video : Tipsbladet
Benelux

Skrækkamp: Anton Gaaei flået ud i 1. halvleg

Danske Anton Gaaei er blevet udskiftet i løbet af første halvleg mod AZ Alkmaar.

Det var begyndt at gå bedre for Anton Gaaei i hollandske AFC Ajax, men søndag måtte danskeren bide i det sure æble og lade sig udskifte allerede i første halvleg.

Danskeren havde gang i en rigtig skidt kamp i opgøret mod AZ Alkmaar og var bagud med 0-1, da træner John Van't Schip valgte at skifte formation til 3-4-2-1 i stedet for 4-3-3. 

Og det kostede en udskiftning af den tidligere Viborg-spiller, der i stedet blev erstattet af Ahmetcan Kaplan.

Anton Gaaei har haft en turbulent tid i Amsterdam-klubben, som han skiftede til i sommer, men det lod til, at der var ved at være ro omkring ham igen. Derfor kommer udskiftningen på et uheldigt tidspunkt.

Desværre for danskeren var det hans mand, Ruben van Bommel, der scorede til 1-0. Og så blev han altså ofret i en taktisk udskiftning.

Udover at den direkte modspiller scorede, tabte den 21-årige højre back også bolden i flere farlige situationer. Så det var en rigtig offday for backen, der ikke har spillet meget på det seneste og primært har været indskifter.

I denne sæson har Anton Gaaei spillet 16 kampe i den bedste hollandske række for Ajax. Det var første gang han startede inde siden opgøret mod NEC Nijmegen den 3. december.

Ajax har gang i en rigtig skidt sæson og er nummer fem i rækken.