Video : Tipsbladet
Benelux

Spurgt ind til spekulationer: Det vil jeg ikke svare på

Jon Dahl Tomasson glider af på saftige spekulationer om hans trænerfremtid.

Jon Dahl Tomassons første sæson som cheftræner i Malmö FF lakker mod enden, og den tidligere assisterende landstræner har opfyldt det første punkt på sin jobbeskrivelse.

Han har gjort Malmö FF til svenske mestre.

Med en runde tilbage er guldet for længst havnet lige på den anden side af Øresund, og det succesfulde trænerarbejde er ikke gået ubemærket hen. Jon Dahl Tomasson vil formentlig løbende blive rygtet til større adresser, og i Holland spekuleres der allerede i, om han kan blive en fremtidig cheftræner i Feyenoord, hvor han havde en god tid som aktiv.

Læs også:Nicolai Jørgensen så rødt efter svingende albuer

Det hollandske medie RTV har spurgt danskeren konkret ind til muligheden for et fremtidigt trænerjob i Rotterdam-klubben. 

- Det er et supernormalt spørgsmål, men jeg ser ingen grund til at svare på det. Alle ved naturligvis, at jeg har varme følelser for Feyenoord, siger Jon Dahl Tomasson til RTV og tilføjer:

- Jeg er i Malmö FF og taler ikke om andre klubber. Jeg er selvfølgelig ambitiøs, men linket til Feyenoord er op til dig. 

Læs også:Hollandsk legende skyder med skarpt: Han ligner ikke en verdensklassespiller

Feyenoords tekniske direktør er som bekendt dansk og hedder Frank Arnesen, og det er næppe utænkeligt, at Arnesen har noteret sig sin landsmand i Malmö. 

- Hvordan mit forhold er til Frank Arnesen? Ehm, det var en dansk fodboldspiller, ikke, siger Jon Dahl Tomasson med et glimt i øjet og vil altså ikke bidrage yderligere til spekulationerne.

44-årige Jon Dahl Tomasson repræsenterede Feyenoord i to omgange som aktiv. Først fra 1998 til 2002 og igen fra 2008 til karrierens afslutning i 2011.

Læs også:Arnesen om sin Chelsea-tid: Abramovich var imod talentarbejdet

Læs også:Kenneth Perez langer ud efter Ajax-komet

Læs også:Træner bekræfter: Arnesen forsøgte at hente Kudus i FC Nordsjælland