Video : Tipsbladet
Benelux

Schmeichel topper: Det var hans bedste kamp

Både Schmeichel og Dolberg bliver fremhævet efter den super vigtige sejr søndag.

Anderlecht tog sig søndag en voldsomt vigtig sejr i kampen om det belgiske mesterskab, da de slog den direkte modstander om førstepladsen, Union Saint­-Gilloise, med 2-1 i et opgør, hvor de selv spillede i undertal i den sidste halve time.

Her var det en kamp, hvor to af Anderlechts danskere virkelig stjal billedet i form af to gange Kasper - Schmeichel og Dolberg. Sidstnævnte diskede da også op med målet til 1-0 for Anderlecht.

I det store belgiske medie Voetbalprimeur bliver de to da også særligt udpeget som de bedste for klubben i den kamp, og her blev det ved kommentaren og karakteren til Schmeichel bemærket, at det ikke altid har været lige nemt for ham efter skiftet i sommer.

- I starten af sæsonen var danskeren stadig under pres, men den tid ligger bag os. Spillede Schmeichel sin bedste kamp nogensinde for Anderlecht mod Union? Vi tør sige "ja" til det spørgsmål, skriver de og fortsætter:

- Han gjorde Union's store chancer ufarlige og var herre i luften, mens Anderlecht havde ti mand på banen, lyder det fra mediet, som desuden giver ham karakteren 8 ud af 10.

Hos Dolberg var det den samme karakter, som blev givet til spilleren, som efter tre kampe uden mål fik scoret igen.

- Dolberg havde været i en tørke et stykke tid, men valgte det perfekte øjeblik til at score igen. Dolberg gjorde mere end bare at score. Han arbejdede hårdt og var ikke kun at finde foran på banen, slås det fast om ham.

Med sejren er Anderlecht nu tre point foran Union Saint­-Gilloise på andenpladsen. Der mangler syv kampe af ligaen.