• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Andreas Arp

Victor Jensen fik Ajax-debut i testnederlag

Victor Jensen fik Ajax-debut i testnederlag
Foto: Ajax.nl

18-årige Victor Jensen fik fredag sin debut på AFC Ajax' førstehold, da hollænderne mødte brasilianske Flamengo i en testkamp i USA.

Af Andreas Arp

På næste søndag starter den hollandske Eresdivisie op igen, og dermed tages der også igen hul på det, der ligner, et tæt titelræs mellem AFC Ajax og PSV Eindhoven.

Ajax starter foråret ud med at møde Heerenveen hjemme i Amsterdam, men før det forbereder traditionsklubben sig med en lille træningsturnering i Florida. 

Læs også: Stor chance for dansk talent: Rejst med Ajax' førstehold på træningslejr

Fredag startede Ajax den såkaldte "Florida Cup" ud med at møde brasilianske Flamengo, og her valgte cheftræner Erik ten Hag at give flere af klubbens reserver og unge talenter chancen. 

Hverken Lasse Schöne eller Kasper Dolberg var således i aktion, mens det dog i stedet blev til 90 minutter for den tidligere FCM-back Rasmus Nissen Kristensen. Kampen vil dog formentlig særligt blive husket af den 18-årige dansker Victor Jensen, som fik sin uofficielle debut på klubbens førstehold, da han blev skiftet ind med tre minutter igen.

Den teknisk stærke dansker er i den seneste tid blev en fast del af Ajax' reservehold, men har altså fået lov til at komme med klubbens førstehold til USA i denne omgang og vise sig frem for cheftræner Erik ten Hag.

Kampen endte i øvrigt 2-2 og gik derfra direkte videre i straffesparkskonkurrence, hvor Flamengo trak det længste strå.

Næste træningskamp for Ajax er allerede i morgen, hvor der venter ny brasliansk modstand i form af Sao Paulo.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.