Video : Tipsbladet
Benelux

Vilde med Minteh: Vil have ham til at blive

Yankuba Minteh har imponeret i denne sæson i Feyenoord.

I sommer skiftede Yankuba Minteh fra OB til engelske Newcastle, men han blev med det samme udlejet til hollandske Feyenoord. Her er det gået så godt, at de går efter at have ham et år mere.

Det skriver det hollandske medie Voetbal International.

Her forlyder det, at de vil gøre meget for at holde på den hurtige offensivspiller et år mere, og at de hollandske pokalvinderen allerede har haft samtaler med Newcastle om at holde på ham.

Det forlyder endvidere, at han også gerne selv vil blive i klubben et år mere.

Der bliver dog peget på, at det er planen, at Minteh til sommer skal tilbage til Newcastle, hvor han skal deltage i deres opstart og tur til Asien. Det vil være med til at de kan se ham mere an tæt på.

Derefter kan han tage tilbage til Feyenoord, hvor der vil være udsigt til at spille med i Champions League i næste sæson. Newcastle skulle endvidere være meget tilfredse med den udvikling, som Minteh gennemgår i Rotterdam-klubben.

Hidtil er det blevet til ti mål og fire assister i 34 kampe på tværs af alle turneringer. Klubben vandt pokalturneringen med en 1-0 over Nijmegen i weekenden. I ligaen er de dog ni point efter PSV på førstepladsen.

Newcastle betalte i omegnen af 50 millioner kroner for Minteh.