• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Avis: Fischers løn halveret efter klubskifte

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Med Viktor Fischers skifte fra Middlesbrough til Mainz er han gået fra 12 til 6,7 millioner kroner i løn. Han ville dog være faldet alligevel, eftersom Middlesbrough rykkede ud.

Af Anders Dehn

Onsdag eftermiddag blev Viktor Fischer præsenteret som ny mand i Mainz 05, der har købt ham fri af Middlesbrough. Dermed bliver det altså i Bundesligaen, at den tidligere landsholdsspiller skal have karrieren på ret kurs igen. 

Det projekt har han investeret endog mange millioner i. Eller rettere: Han har accepteret en del hel færre millioner for at skifte til Mainz. Ifølge Ekstra Bladet er hans nye årsløn næsten halveret i forhold til den, han fik det seneste år i Middlesbrough.

Avisen skriver, at Fischer tjente 12 millioner kroner om året i England, mens han i Mainz får 900.000 euro - 6,7 millioner kroner. Et vigtigt parameter er dog, at hans løn i Middlesbrough ville falde alligevel som konsekvens af klubbens nedrykning. 

23-årige Fischer nåede aldrig at få den succes i Premier League, som han og klubben havde håbet. Han spillede 16 kampe i alle turneringer, uden det blev til mål. Han lagde dog op til tre af holdkammeraternes scoringer.

Nu skifter han altså til danskerglade Mainz, der i forvejen har Jonas Lössl og Emil Berggreen på holdet. Niki Zimling er teknisk set også på kontrakt til og med fredag, hvor hans aftale udløber.

Ifølge Ekstra Bladet har Mainz betalt tre millioner euro for Fischer. Det svarer til lige over 22 millioner kroner.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.