Tottenham lurer på Thomas Delaney, der angiveligt har fået lov at skifte til en større klub efter denne sæson.

Thomas Delaneys karriere har for alvor taget fart de seneste par år. Det startede i FC København, og midtbanespilleren har fortsat de fornemme takter i Werder Bremen, som han skiftede til i januar. Delaney er sågar også blevet en stor profil på det danske landshold, hvor han senest scorede hattrick mod Armenien.

Thomas Delaney er imidlertid kun 26 år, og der er stadig skridt for ham at tage i karrieren. Det næste kan meget vel blive til Premier League.

Everton har tidligere været meldt interesserede i den danske landsholdsspiller, og nu skriver Bild, at Tottenham også har fået øjnene op for Thomas Delaney. Dermed pønser London-klubben på en dansk midterakse med Christian Eriksen liggende foran Delaney.

Ifølge Bild ligger det i kortene, at Thomas Delaney får lov at forlade Werder Bremen efter denne sæson, og avisen mener at vide, at Bundesliga-klubben kræver 112 millioner kroner for den danske midtbanespiller. Penge, en klub som Tottenham ikke er bange for at betale, hvis de vurderer, at Delaney kan udgøre en forstærkning.

Burnley FC viste angiveligt interesse for Thomas Delaney i sommerens transfervindue, men det var ikke et tema for den tidligere FCK-spiller. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?