• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Bellingham-spekulationer: Er knæet i orden?

Foto: Getty Images

Kan Jude Bellinghams skifte til Real Madrid komme i fare?

Af Oliver Okstrøm

Jude Bellingham er længe blevet omtalt som en spiller, der er på vej til Real Madrid, men på det seneste har de rygter fået en mislyd. Den handler om den knæskade, som den engelske midtbanespiller har pådraget sig.

Her er det i første omgang Daily Mail, der slår alarm og peger på, at Dortmund-spilleren kan være tvunget til at gennemgå en operation. Og sådan en vil forhindre ham i at spille landskampene mod Malta og Nordmakedonien 16. og 19. juni.

Derudover kan det også besværliggøre et skifte til den spanske hovedstadsklub.

Ifølge den spanske sportsavis AS bliver der dog peget på, at når Bellingham sad ude i den afgørende kamp om det tyske mesterskab - som Dortmund endte med at smide - så handlede det også om ikke at satse noget i forhold til transferen til Real Madrid.

Endnu har Dortmund ikke ville kommentere Bellinghams knæ andet end, at cheftræner Edin Terzic efter kampen mod Mainz fortalte, at englænderen egentlig var okay, men at han få timer før kampen kom og fortalte, at han ikke følte sig 100 procent klar.

Derudover har der siden VM været vanskeligheder med knæet.

De seneste meldinger har dog også været, at alt er på plads i forhold til handlen, og at Real Madrid står klar til at betale omkring 750 millioner kroner for den 19-årige Bundesliga-stjerne.

Dortmund har i de seneste år lavet en række vilde handler med stor profil til følge, som blandt andet tæller Haaland, Jadon Sancho, Pulisic, Aubameyang og Dembélé.