Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Dortmund-boss er overrasket over Haaland-udtalelse

Foto: Getty Images

Dortmunds sportsdirektør forstår ikke rigtig Erling Haalands udtalelse om, at Bundesliga-klubben presser ham til at tage en beslutning om fremtiden.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er tilsyneladende begyndt at opstå lidt gnidninger mellem Dortmund og Erling Haaland, efter at nordmanden i weekenden udtalte, at klubben er begyndt at presse ham til at tage en beslutning om fremtiden. 

Ifølge Dortmund-sportsdirektør Michael Zorc er det således decideret usandt, at klubben har lagt pres på Haaland. 

- Erlings udtalelser overraskede os lidt. Der er i øjeblikket ingen deadline eller deadlines. Der har ikke engang været nogle diskussioner. Men det er klart, forståeligt og kun professionelt, at vi ønsker og bliver nødt til at have nogle samtaler på et tidspnkt, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra Zorc i et interview med Kicker. 

Efter Haalands opsigtsvækkende interview var Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke ude at sige, at nordmanden er nødt til at have forståelse for klubbens situation. 

Og efter tirsdagens pokalnedtur mod St. Pauli udtrykte Watzke decideret frustration over historierne om Dortmunds påståede deadline til Erling Haaland. Ifølge Watzke er disse historier således 'bullshit'