Video : Tipsbladet
Bundesliga

- Dortmund er klar favorit til at blive mestre

Jürgen Kohler forudser problemer i Bayern München og spår derfor et mesterskab til Dortmund i næste sæson.

Dortmund har denne sommer mistet Erling Haaland, mens Bayern München har hentet en superstjerne i Sadio Mané. 

På den baggund kunne mange nok fristes til at tro, at der heller ikke i næste sæson vil være den store spænding om, hvem der vinder det tyske mesterskab. Et trofæ, som Bayern München har sikret sig de seneste 10 sæsoner i træk. 

Ifølge den tidligere Dortmund- og Bayern München-profil Jürgen Kohler er det dog ikke de forsvarende mestre, der er favorit til at blive mestre i næste sæson. 

- Dortmund har hentet tre landsholdsspillere i Niklas Süle, Nico Schlotterbck og Karim Adeyemi. David Raum kan blive den fjerde. Og Sebastian Haller kender Bundesligaen, han havde et glimrende målsnit. Med disse investeringer har Dortmund chancen for at vinde mindst et trofæ og bryde Bayern Münchens stime på 10 mesterskaber, skriver Kohler således i sin klumme for Kicker

- Dortmund er derfor den absolutte favorit til at vinde mesterskabet i denne sæson. Ikke Bayern.

Jürgen Kohler peger på, at det kan skabe uro i Bayern München, hvis Robert Lewandowski ender med at blive solgt. Ifølge Kohler er Sadio Mané således 'ikke en klassisk afløser'.

- Han kan spille på toppen. Han har vist sin klasse under Jürgen, men senegaleseren fortolker positionen anderledes, skriver Kohler således.

Jürgen Kohler peger desuden på, at hverken Benjamin Pavard, Dayot Upamecano eller Lucas Hernandez er gode nok til Bayern München. Kohler er heller ikke overbevist om at Noussair Mazraoui og Ryan Gravenberch kommer til at gøre en øjeblikkelig forskel i München. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.