• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Efter udtalelse: Dortmund-stjerne politianmeldt

Foto: Getty Images

Den tyske klassiker har fået sig et vildt efterspil. Nu er Dortmund-stjerne politianmeldt for sine kommentarer.

Af Victor Risager

Det gik vildt for sig, da Borussia Dortmund og Bayern München mødtes i weekenden, og den seværdige klassiker har også fået sig et opsigtsvækkende efterspil.

Nu er Dortmunds engelske stjerneskud Jude Bellingham således blevet politianmeldt. Det bekræfter Dortmunds politi over for tyske Sky.

Umiddelbart efter kampen kom Jude Bellingham nemlig med nogle særdeles kritiske kommentarer angående kampens dommer, Felix Zwayer, der i 2005 var involveret i en matchfixingskandale, men ikke er blevet dømt for matchfixing. 

- Man giver den største kamp i Tyskland til en dommer, der før har matchfixet. Hvad kan man så forvente, lød det fra Jude Bellingham over for Viaplay efter kampen og brokkede sig over et straffespark til Bayern München.

De kommentarer har fået den 18-årige spiller anmeldt til politiet, der ifølge Sky har videregivet sagen til anklagemyndigheden i Dortmund. De skal nu vurdere, om spilleren skal sigtes for sine kommentarer.

Der ventes at falde en afgørelse senere på ugen. 

Jude Bellingham undersøges også af det tyske fodboldforbund, og her kan han i værste fald få en karantæne, forlyder det i tyske medier. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020