Elendige Schalke 04 taber igen - Få Bundesliga-overblikket

Schalke 04 har endnu ikke vundet i denne sæson af Bundesligaen, mens lørdagen bød på et overraskende pointtab til Bayern München, der kun fik uafgjort hjemme mod Werder Bremen.

Lørdag skulle niende spillerunde afvikles i den tyske Bundesliga, og her skulle Bayern München forsøge at fortsætte dominansen helt i toppen. Det lykkedes dog noget overraskende ikke i hjemmekampen mod stærkt undertippede Werder Bremen.

Gæsterne ville nemlig i den grad lege med, og det var Werder, der kunne få til pause foran med 0-1 efter en scoring fra Maximilian Eggestein. Bayern München fik afværget katastrofen med en halv time igen, da Kingsley Coman udlignede, men mere blev det ikke til for Bayern, der måtte nøjes med 1-1.

I Bielefeld ventede der værterne en svær opgave mod Bayer Leverkusen, og det var da også gæsterne, der trak det længste strå her. I første halvleg scorede Leon Bailey for Leverkusen, der kunne gå til pause med 0-1 på tavlen.

I anden halvleg åbnede hjemmeholdet med udligning, da den tidligere Superliga-keeper Lukas Hradecky blev noteret for et selvmål. Med tre minutter igen sørgede Aleksandar Dragovic dog for, at Bayer Leverkusen alligevel vandt med 1-2 og dermed spillede sig foran RB Leipzig som to'er i Bundesligaen.

Kampen mellem Hoffenheim og Stuttgart blev noget af en målfest, der sluttede med fjerde uafgjorte resultat på stribe for Stuttgart. Det lignede dog, at det skulle gå endnu værre efter bare et kvarter, da Christoph Baumgartner bragte Hoffenheim foran.

Det blev dog både 1-1 og 1-2 før pausen, da både Gonzalesz og Wamangituka kom på tavlen for gæsterne. I anden halvleg kom Hoffenheim tilbage på 2-2 ved Ryan Sessegnon, inden Kramaric på straffe bragte Hoffenheim foran igen med 3-2. Festen blev dog spoleret i overtiden af et træf fra Kempf til 3-3.

Hoffenheim var uden en skadet Jacob Bruun Larsen.

Borussia Mönchengladbach missede en gylden chance for at spille sig indenfor i de europæiske pladser, da det kun blev 1-1 hjemme mod Augsburg, der er ligaens nummer ti.

Neuhaus bragte ellers Gladbach hurtigt foran, men i næstsidste minut sørgede Caligiuri for 1-1.

Schalke 04 fortsætter sin håbløse stime og har efter otte runder fortsat ikke vundet en eneste kamp. Det blev et nederlag på 0-2 til Wolfsburg lørdag, der holder Schalke fast på ligaens næstsidste placering kun overgået af Mainz helt nederst.

Weghorst og Schlager scorede målene for Wolfsburg.