• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Fremhæver Bo Svensson i forbindelse med stor pris

Foto: Getty Images

Thomas Tuchel fremhæver den danske manager, efter at Chelsea-træneren har vundet en stor pris.

Af Victor Risager

Den danske træner Bo Svensson imponerede i stor stil i foråret med Mainz 05, som han højst overraskende formåede at sikre overlevelse i Bundesligaen. Og det er blandt andet blevet bemærket af toptræneren Thomas Tuchel.

Thomas Tuchel, der er træner i Chelsea, er netop blevet kåret til Årets Træner i Tyskland af fodboldmagasinet Kicker foran Hansi Flick og Edin Terzic.

Og i forbindelse med den kåringen fremhæver Thomas Tuchel så Bo Svensson som en, der også kunne have fortjent prisen.

- Jeg accepterer prisen og er meget taknemmelig - det er en stor pris for hele holdet, fordi jeg ser mig selv som en holdspiller. Derfor er sådan en personlig pris lidt ubehagelig for mig.

-  Hvem skal bestemme, hvad den største trænerpræstation er? Måske Christian Streich (SC Freiburgs træner, red.) eller Bo Svensson fortjener prisen. Måske kunne man give den til Freiburg hvert år, eller måske skulle man give den til Heidenheim, fordi arbejdet der er enestående. Og træneren alene er ikke nok til at vinde Champions League, siger Thomas Tuchel til Kicker. 

Bo Svensson, 41 år, har tidligere arbejdet sammen med netop Chelsea-træneren. Svensson var nemlig spiller, da Tuchel var træner i Mainz 05 fra 2009 til 2014. 

I øjeblikket er Bo Svensson og Mainz 05 i gang med at forberede sig på en ny sæson i Bundesligaen, og i den forbindelse har en tidligere Superlige-stjerne været rygtet til klubben. Det rygte skyder danskeren imidlertid ned - læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020