• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Andreas Arp

Haaland udpeger: Disse forsvarsspillere er de bedste i verden

Foto: Getty Images

Erling Braut Haaland har på trods af sine blot 20 år allerede stået over for flere af verdens bedste forsvarsspillere. Nu fremhæver han de tre sværeste modstandere.

Af Andreas Arp

Norske Erling Braut Haaland vandt tidligere på året den seneste udgave af Golden Boy-kåringen efter et imponerende år i tyske Borussia Dortmund, som han skiftede til fra RB Salzburg i januar. 

Den 20-årige angriber har bombet mål ind - særligt i Champions League-turneringen - hvor han har stået overfor flere af verdens bedste forsvarsspillere.

I et interview med norske VG er han nu blevet spurgt ind, hvilken modstander der har været hårdest og bedst. Og her fremhæver Haaland tre midtstoppere.

- Jeg har stået over for mange gode forsvarsspillere. Men de tre bedste i verden er Sergio Ramos, Virgil van Dijk og Kalidou Koulibaly. De er alle tre gode og stærke, men de er også meget kloge, siger nordmanden.

Erling Braut Haaland har været skadet i december, men forventes at være tilbage, når Borussia Dortmund spiller Bundesliga-fodbold igen 3. januar. 

Den 20-årige angriber har scoret 17 mål i 14 kampe i denne sæson.