Video : Tipsbladet
Bundesliga

HSV-forsvarer færdig: Kontrakten ophæves

Emir Spahic er færdig i Hamburger SV efter gensidig aftale om at ophæve forsvarsspillerens kontrakt.

Situationen ser svær ud i tyske Hamburger SV for tiden. Klubben har fået en skidt start under stregen i Bundesligaen, og hos flere spillere har der været dårlig stemning. Træner Markus Gisdol udtalte, at han ville skabe en ny kultur i klubben, og det sendte nogle spillere ud i kulden. 

En af dem var forsvarsspilleren Emir Spahic, som HSV håbede på at kunne slippe af med i januar-transfervinduet. Det skabte dog alt andet end god stemning hos spilleren selv og hans repræsentanter, der endda var klar til at sende Spahic, klubben og kontrakten en tur forbi retten for at afklare Spahic´ rettigheder. 

Helt så dramatisk bliver det dog ikke. Hamburger SV har i de seneste dage været i tæt dialog med folkene omkring Emir Spahic, og nu er der kommet en afslutning. Tirsdag aften meddeler den tyske klub, at man efter gensidig enighed har valgt at rive kontrakten over. En kontrakt der først stod til at udløbe i sommeren 2017. 

Endnu er det usikkert, hvad der skal ske med Emir Spahic. Uden kontrakt kan han dog nu skifte gratis til en ny klub - Også når transfervinduet er forbi.