Jess Thorup om sin debut: Hvad foregår der her?

Den tidligere FCK- og FCM-cheftræner havde søndag debut som Bundesliga-cheftræner.

Jess Thorup havde søndag aften debut for sin nye klub, Bundesliga-klubben Augsburg, da de mødte Heidelheim. Her lignede det i første omgang, at det skulle ende som et stort mareridt for den danske cheftræner.

Allerede efter 18 minutters spil var Augsburg bagud med 0-2, men danskerklubben fik vendt tingene og vandt med hele 5-2. Efter kampen udtalte Thorup sig i et interview med tyske Radio WMW.

- Efter 2-0-målet tænkte jeg 'Hvad foregår der her?', men jeg prøvede på at forholde mig rolig. Efter pausen var vi ikke tilfredse med at have en smal føring, men vi ville score det fjerde og femte mål, lyder det fra Thorup.

Han slog desuden fast, at han selvfølgelig var meget tilfreds med sin debut.

Det er blot få dage siden, at Jess Thorup blev hyret som cheftræner i den sydtyske klub, som havde fyret Enrico Maaßen i forbindelse med landsholdspausen efter en skidt start på sæsonen for dem.

Sejren betyder nu, at Augsburg hoppede op på en 10. plads med fire point ned til playoff-pladsen om nedrykning.

Det var desuden danske Mads Valentin, der stod bag udligningen i Thorups debutkamp. Læs mere om den her.