Video : Tipsbladet
Bundesliga

Joakim Mæhle i tårer ved slutfløjt

Det var en følelsesladt Joakim Mæhle, der forlod banen efter lørdagens nederlag til VfB Stuttgart.

Joakim Mæhle kom både på måltavlen og lavede et straffespark kort tid efter i lørdagens nederlag på 2-3 til VfB Stuttgart.

Det var scoringen til 1-1, som blev sat ind af danskeren, og blot få øjeblikke senere havde han begået et straffespark i den modsatte ende af banen. Protesterne hjalp ikke på kendelsen, som udover en Stuttgart-scoring kostede Joakim Mæhle et gult kort og karantæne i næste spillerunde.

Den følelsesmæssige rutsjebanetur kostede også tårer på landsholdsspillerens kinder, da han og resten af holdkammeraterne blev hyldet af hjemmepublikummet efter kampen.

Det skriver lokalavisen Wolfsburger Allgemeine.

- Jeg er i højere grad skuffet over straffesparket, end jeg er glad for min scoring, lød det fra Joakim Mæhle efter slutfløjt.

Hvad der fik følelserne til at flyde over for 26-årige Joakim Mæhle er formentlig et miks mellem at have været helt og skurk og så alligevel blive hyldet efter kampen. Noget Wolfsburg-spillerne ikke er blevet særligt meget i denne sæson, hvor resultaterne er udeblevet.

- Kæmpe kompliment til vores fans. De har et godt instinkt. Jeg er stolt af at have dem bag mig. Det er meget specielt. Vi fortsætter i en fælles retning sammen, og det er meget ekstraordinært, sagde klublegenden Maximilian Arnold efter nederlaget.

Joakim Mæhle kom til Wolfsburg i sommer og har været fast mand lige siden. Han har vekslet mellem at spille højre og venstre back og har scoret to mål og leveret fire assister.

Wolfsburg har mulighed for at jagte oprejsning i næste weekend, hvor man møder suveræne Bayer Leverkusen. Her er Joakim Mæhle dog i karantæne og må derfor væbne sig med tålmodighed i forhold til selv at få hvisket tavlen ren.

I afspilleren ovenfor kan du se Joakim Mæhles scoring og hans efterfølgende straffesparksforseelse.