Video : Tipsbladet
Bundesliga

Jonas Wind udtaler sig om 'usikker' fremtid

Lad os se, hvordan det er, når jeg kommer hjem, lyder det fra den danske angriber.

EM er overstået for Danmark og Jonas Wind, og nu kan spillerne begynde at holde lidt ferie, inden den nye sæson begynder. For Jonas Wind er der dog angiveligt lidt at tænke på i Wolfsburg.

Det skriver tysk Sky Sports, som kalder fremtiden i Bundesliga-klubben for 'usikker'. Det har da også tidligere været fremme, at der er flere klubber, der holder øje med ham.

I et interview med førnævnte medie sætter den danske landsholdsspiller ord på, hvordan han ser på situationen.

- Det vil jeg ikke udtale mig om nu. Jeg har haft fokus på landsholdet. Lad os se, hvordan det er, når jeg kommer hjem. Men jeg er glad i Wolfsburg, lyder det fra Jonas Wind.

Ved slutrunden i Tyskland blev det til én assist for ham. Den kom i den første gruppekamp mod Slovenien med et lækkert vip med hælen til Christian Eriksen, som efterfølgende sendte bolden i kassen.

I den seneste sæson for Wolfsburg blev det til 11 scoringer og syv assister i den bedste tyske række. Dertil blev det også til et mål og en assist i pokalturneringen for ham.

Hos Wolfsburg kan han desuden se frem til, at han har fået sin tidligere sportsdirektør Peter Christiansen fra FC København-tiden som sportsdirektør i Wolfsburg. De to har et særligt forhold, da det var 'PC', som fyrede Winds far Per Wind som team manager i FCK tilbage i 2021.

25-årige Jonas Wind har kontrakt med Wolfsburg frem til sommeren 2026.