• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Kaos i Leipzig: Sportsdirektøren er færdig

Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen har fået ny sportsdirektør fredag.

Af Oliver Okstrøm

RB Leipzig med den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen på holdet har besluttet sig for at skille sig af med Max Eberl, der hidtil havde været sportsdirektør i klubben. 

Det kommer desuden efter vedholdende rygter om, at han er ønsket hos rivalerne i Bayern München.

- Det er manglende engagement i klubben, der førte os til denne beslutning, lyder det i begrundelsen til afskeden med Eberl, ligesom der bliver peget på, at det ikke handler om hverken transfervinduet eller sportslige resultater.

Eberl kom til klubben 15. december på en kontrakt frem til 2026, men det blev altså ikke til meget mere end ni måneder for ham.

Bayern München fyrede i forbindelse med slutningen af sidste sæson både Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic fra den sportslige ledelse og stort set lige siden har han været et navn i puljen til at tage over.

I Leipzig bliver det fremover Rouven Schröder, som bliver nu sportsdirektør. Han var tidligere Eberls højre hånd i klubben.

Onsdag udtalte Eberl sig til Sport-Bild om rygterne om Bayern, hvor han gjorde sit for at lukke ned om spekulationerne.

- Jeg har kontrakt med RB Leipzig. Men det handler ikke om mig, det handler om topkampen i Bundesligaen, RB Leipzig mod Bayern München. Vi har sammensat en virkelig spændende trup, startet sæsonen godt og vil gerne gentage vores tidligere præstationer over for Bayern på lørdag og besejre dem hjemme, lød det fra Eberl.

RB Leipzig er på fjerdepladsen med kun ét point op til Bayern på førstepladsen.