Lavede vildt drømmemål med hælen: Leverkusen tabte alligevel

Nadiem Amiri scorede sublimt mål med hælen, men Leverkusen tabte alligevel til Frankfurt i Bundesligaen.

Bayer Leverkusen kunne lørdag avancere til Bundesligaens førsteplads med en sejr - i hvert fald for en stund - men udekampen mod Eintracht Frankfurt blev tabt 1-2.

Det var på trods af, at Leverkusen kom tidligt i front på et drømmemål, der vil være en kandidat til årets mål i ligaen.

Kampen vil nemlig ikke mindst blive husket for Nadiem Amiris mål, der bragte Leverkusen foran 1-0 efter otte minutter.

Florian Wirtz chippede bolden ind i feltet til Nadiem Amiri, der smart trak bolden mellem benene på en modstander, hvorefter han driblede uden om målmanden.

Men vinklen var ved at blive spids, så med ryggen og siden til målet valgte Amiri at afslutte med hælen, og bolden strøg mellem målmandens ben og i mål.

Målet satte dog Frankfurt bedre i gang, og Amin Younes udnyttede i fri position en mulighed til at udligne halvvejs i første halvleg.

Det var en underholdende omgang med chancer i begge ender, men man skulle frem til det 54. minut, før Frankfurt scorede sejrsmålet.

Leverkusens Edmond Tapsoba forsøgte at afværge en stor chance, men gled i stedet bolden i eget net.

Leverkusen havde store chancer i slutfasen, men hjemmeholdet holdt stand.

Leverkusen gik ubesejret igennem de første 12 runder, men har nu tabt de seneste to kampe og ligger på andenpladsen med 28 point, mens Leipzig som nummer tre også har 28 før udekampen mod Stuttgart senere lørdag.

Bayern, der søndag får besøg af Mainz, topper med 30 point.

Union Berlin ligger overraskende nummer fire med 24 point efter lørdagens udesejr på 2-0 over Werder Bremen.

Den tidligere FC Nordsjælland-angriber Marcus Ingvartsen spillede hele kampen for Union Berlin.

Hoffenheim, der hjemme skuffede med 1-3 mod Freiburg, startede med Robert Skov og Jacob Bruun Larsen på bænken, men Skov blev skiftet ind tidligt på grund af en skade. Han var undervejs tæt på med et frisparksforsøg.