• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Legende-sønnen spyttede modstander: Nu får han kæmpe-bøde

Foto: Getty Images

Den franske Gladbach-spiller Marcus Thuram må punge ud med over en millioner kroner for sin spytklat mod Hoffenheims Stefan Posch.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

I kampen mellem Borrusia Mönchengladbach og Hoffenheim følte Marcus Thuram sig så frustreret, at han fandt det nødvendigt at spytte en modstander i hovedet.

Den unge franskmand, der er søn af den tidligere VM-vinder Lillian Thuram, ramte den østrigske forsvarsspiller Stefan Posch lige i ansigtet, hvilket kampens dommer takserede til et rødt kort.

Thuram har siden været ude og undskylde for sin opførsel, men nu har han også fået en straf af sin klub. For ifølge Gladbach-træner, Max Eberl, så indeholder de hele Thurams næste månedsløn på 1,2 millioner kroner som følge af hans forseelse.

Læs også:Schalke har kurs mod afgrunden

Det fortæller Eberl til klubbens hjemmeside.

- Som klub vil vi straffe ham for hans handling med en bøde på en måneds løn, der vil gavne en social sag. Han har accepteret det og har frivilligt tilbudt at blive involveret i en social sag udover det.

Max Eberl fortæller desuden. at Marcus Thuram er knust over episoden, og at han har fortalt, hvordan Stefan Posch sendte adskillige nedværdigende franske gloser efter ham, hvilket til sidst blev for meget. Gladbach-træneren understreger dog, at det stadig ikke er acceptabelt at spytte ens modstander.

Læs også:Svineri: Legendes søn spytter modstander i ansigtet

Det vurderes i flere medier heriblandt Ekstra Bladet, at Marcus Thuram månedligt tjener 1,2 millioner kroner, og at hele næste månedsløn nu doneres til velgørende formål.

Læs også:Tidligere FCK-svensker overvejer at vende hjem

Læs også:Konkurrenters træner rygtes til Dortmund: Vi er ikke bekymrede

Læs også:Dortmund henter succesoplevelse efter trænerfyring

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020