• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Legenden i chok over spytklat: Er han virkelig min søn?

Foto: Getty Images

Den tidligere franske landsholdsspiller Lilian Thuram forstår ikke, hvad han så sin søn Marcus gøre i en kamp mod Hoffenheim.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Som tidligere fodboldspiller så havde man måske troet, at han kunne sætte sig ind i, hvordan man i kampens hede kan gøre ting, man kort efter fortryder.

Men sådan lader det ikke til at være for den tidligere Barcelona-stjerne og franske landsholdsspiller Lilian Thuram, efter han havde set sin søn 23-årige Marcus spytte en modstander i ansigtet.

Episoden fandt sted i kampen mellem Marcus Thurams klub Borussia Mönchengladbach og Hoffenheim i den tyske Bundesliga, der blev spillet lørdag aften.

Læs også:Carlsen: Klamme spytklatter - skete det her virkelig?

- Det, der sker i medierne, er fuldt forståeligt (omtalen af spytklatten, red.). Jeg så selv kampen og var i chok. Jeg spekulerede endda på, om det virkelig var min søn, siger far Thuram ifølge spanske Marca.

Marcus' handling koster ham en måned løn svarende til ca. 1,1 millioner kroner og en bøde på 300.000 kroner fra det tyske fodboldforbund samt en karantæne på fem spilledage.

Ifølge Lilian Thuram ringede hans søn kort efter kampen for at fortælle ham og, at han ikke spyttede modstanderen med vilje.

Læs også:Spyttede på modstander: Angrebs-stjerne får lang karantæne

- Han sagde, far. Jeg vil ikke have at folk tror, jeg er i stand til at spytte på andre med vilje, for det giver ingen mening.

- Den første person, han ringede til, mens han stadig var i omkldningsrummet, var hans lillebror for at sige, "Kephren, jeg gjorde det ikke med vilje. Jeg sværger, jeg var sur..." Jeg tror han undskyldte til sin bror først, fordi han kender sin far...

48-årige Lilian Thuram flotte cv tæller blandt andet storklubberne Juventus og Barcelona, mens han også vandt VM i 1998 og EM to år senere med Frankrig.

Læs også:Legende-sønnen spyttede modstander: Nu får han kæmpe-bøde

Læs også:Svineri: Legendes søn spytter modstander i ansigtet

Læs også:Gladbach var tæt på stort resultat mod Real Madrid

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020