• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Lukas Hradecky skifter klub: Præsenteret i Leverkusen

Lukas Hradecky skifter klub: Præsenteret i Leverkusen
Foto: Getty Images

Den finske målmand med en fortid i Superligaen er ny keeper i Bayer Leverkusen.

Af Kenneth Jensen

Fremover er det finske Lukas Hradecky, der skal stoppe modstanderne, når Leverkusen jagter europæiske pladser og spiller med om medaljer.

Den finske målmand, 28 år, er netop blevet præsenteret på en femårig aftale i Leverkusen, som han skifter til på en fri transfer.

Landsholdskeeperen har en fortid i dansk fodbold. Det var i Esbjerg, han slog sit navn fast, og siden skiftede han til Brøndby, hvor han hurtigt blev en stor profil og ikke mindst en favorit blandt publikum med altid godt humør og smittende grin.

Keeperen blev siden solgt til Eintracht Frankfurt, og nu tager han altså turen videre til Leverkusen. Skæbnen vil, at det var Frederik Rønnow, der erstattede Hradecky i Brøndby, og det er altså også Rønnow, der erstattet finnen i Frankfurt.

- Vi er meget glade for, at vi har forstærket os med så dygtig en målmand. Lukas Hradecky er en fremragende Bundesliga-keeper, har international erfaring som landsholdsspiller og var i Frankfurt en stor leder. Han viste sine store kvaliteter i cupturneringen (som Frankfurt vandt, red.), siger sportsdirektør Rudi Völler.

I Leverkusen skal Lukas Hradecky konkurrere med Bernd Leno, der er på kontrakt et par år endnu. Men han har luftet sin utilfredshed med at være i klubben, og han ventes at blive solgt, hvilket altså åbner pladsen til Lukas Hradecky.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.