Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Mané om Bayern-skifte: Klopp er trist

Foto: fcbayern.com

Sadio Mané har udtalt sig om afskeden med Jürgen Klopp.

Af Lars Gram-Hanssen

Sadio Mané blev onsdag præsenteret som ny Bayern München-spiller, og dermed ligger det fast, at senegaleseren forlader Liverpool efter seks år. 

Og i forbindelse med onsdagens præsentation i München erkendte Mané, at hans har gjort Jürgen Klopp lidt ked af det.

- Klopp var lidt trist, men han ønskede mig alt det bedste. Jeg vil altid være taknemmelig overfor ham. Jeg tilbragte seks vidunderlige år i Liverpool, sammen med rigtig flinke folk og fremragende fans. De er ikke glade for, at jeg skifter, men det er en del af livet. Jeg havde brug for en ny udfordring. Klopp er en rigtig god fyr. Han ønskede at beholde mig, men han forstod min situation, lød det således, ifølge The Athletic, fra Sadio Mané. 

- Vi opnåede det hele i Liverpool. Jeg har set på TV, hvor gode Bayern er. Jeg har set dem i Champions League. Der er ingen tvivl om, at de er en af de bedste klubber i verden. Jeg er 100 procent sikker på, at vi kan opnå store ting. 

I forbindelse med præsentationen forklarede Sadio Mané, at det var efter et møde med Julian Nagelsmann, at han blev overbevist om at tage til Bayern München. 

Sadio Mané er Bayern Münchens tredje forstærkning denne sommer. De tyske mestre har også hentet Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui i Ajax.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.