• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

- Nagelsmanns kæreste var et kæmpe problem

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Bayern München-profil Markus Babbel var det ganske problematisk i den sydtyske storklub, at Julian Nagelsmann er kæreste med en journalist.

Af Lars Gram-Hanssen

Julian Nagelsmman er færdig som cheftræner i Bayern München, hvor den unge stjernetræner fredag blev erstattet af Thomas Tuchel. 

Resultaterne i Bundesligaen har været undervældende siden nytår, men ifølge den tidligere Bayern München-profil Markus Babbel var der også et forhold vedrørende Julian Nagelsmanns privatliv, der bestemt ikke blev set som et plus i den tyske storklub. 

Julian Nagelsmanns kæreste er journalisten Lena Wurzenberger, der indtil denne uge arbejdede for det tyske medie Bild, hvor hun nu har sagt op. 

- Jeg ved, at Nagelsmanns forhold til en Bild-journalist var et kæmpe emne i omklædningsrummet. Der blev absolut ikke positivt på, at han var i et forhold med hende. Hans kæreste var derfor et kæmpe problem for Bayern, lyder det fra Markus Babbel i et interview med det schweiziske medie Blick

- Det var et tillidsbrud, for nogle af spillerne var ikke længere i stand til at kommunikere, hvad de tænkte. Fordi de var bange for, at det hele ville komme til at stå i avisen. 

Det tyske medie Sky Sport bragte fredag flere oplysninger om Bayern Münchens beslutning om at fyre Julian Nagelsmann. Det kan du læse om HER

Efter bruddet med Bayern München er Nagelsmann blevet sat i forbindelse med en stor Premier League-klub, hvilket du kan læse om HER