Bundesliga Victor Risager

Nu jagter Bundesliga-klub succesfuld dansker

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De missede to Superliga-stjerner. Nu vil Augsburg i stedet forsøge at hente udlandsdansker.

Af Victor Risager

FC Augsburg har i forvejen Mads Valentin Pedersen og Frederik Winther i førsteholdstruppen, og i januar har de på rygtebasis været sat i forbindelse med et par Superliga-midtbanespillere.

Flere medier har beskrevet Augsburgs interesse i først Jens-Lys Cajuste fra FC Midtjylland og siden Jens Stage fra FC København. Førstnævnte er dog siden skiftet til Reims, mens det ikke lader til, at FC København vil lade deres målfarlige midtbanemand gå.

Og derfor kaster Augsburg nu tilsyneladende deres kærlighed over Oliver Abildgaard, der har en fordi i AaB og nu er en stor profil i Rubin Kazan i russisk fodbold.

Ifølge FussballTransfers har Bundesliga-klubben allerede lagt følere ud for at forhøre sig om den 25-årige landsholdsbobler, og om et skifte kunne være aktuelt.

Oliver Abildgaard har spillet to i år i Rubin Kazan, der købte den danske midtbanekriger for godt to millioner euro, altså 15 millioner kroner. I det russiske er han en vigtig mand for Kazan-klubben, hvor han endda har båret anførerbindet i en kamp og vakte opsigt for nylig ved at foretage et interview på russisk. Læs mere om det her.

FC Augsburg er aktuelt nummer 16 i Bundesligaen, hvor de altså ligger til nedrykning. De har derfor brug for forstærkninger forud for forårssæsonen.