• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Simon Møbjerg Sørensen

Pierre-Emile Højbjerg i Bayern til 2016

Pierre-Emile Højbjerg i Bayern til 2016
Illustration

Pierre-Emile Højbjerg har byttet sin ungdomskontrakt med Bayern München ud med en profkontrakt. Den nye aftale løber til sommeren 2016.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Pierre-Emile Højbjerg og Bayern München har forlænget samarbejdet, der nu løber frem til sommeren 2016. Hans hidtidige aftale var en ungdomskontrakt, og da han fyldte 18 år den 5. august, gik han og hans agent i dialog med Bayern om en profkontrakt.

Den blev forseglet for et par uger siden, og Højbjerg har dermed fået en forbedret kontrakt og en aftale, der gælder et år mere, end den aftale, som han lavede med klubben sidste år.

- Vi har lavet en ny aftale med Bayern München, der har givet Pierre en profkontrakt, der gælder til sommeren 2016, siger agent Kai Lerby, søn af- og kompagnon til Søren Lerby, til tipsbladet.dk.

Dermed er Pierre-Emile Højbjerg medlem af Bayerns førsteholdstrup på lige fod med stjerneholdkammerater som Franck Ribery, Arjen Robben og Bastian Schweinsteiger.

Senest har Højbjerg dog været ude med en skade, idet han den 3. august blev sparket ned i en reserveholdskamp for Bayern mod Greuther Fürth. Han fik sit ene ben i gips og blev dermed sat tilbage i forhold til holdkammeraterne i opstarten til sæsonen. Højbjerg har derfor endnu ikke været på banen i en officiel kamp for Bayerns førstehold under den nye træner Pep Guardiola.

Pierre-Emile Højbjerg skiftede fra Brøndby til Bayern München i sommeren 2012, men gjorde det allerede i sin første sæson for storklubben det så godt, at han fik to optrædener i Bundesligaen.