Video : Tipsbladet
Bundesliga

Rønnow får også i næste sæson god tysk konkurrent

Han er aktuelt udlejet til Union Berlin, og nu lyder det i Kicker, at Union Berlin har bestemt sig for at hente Lennart Grill.

Han er udlejet fra Bayer Leverkusen til Union Berlin, og i fremtiden vil Lennart Grill også være permanent at finde i Berlin-klubben.

Det skriver Kicker.

Målmanden, hvis konkurrenter er Frederik Rønnow og Jakob Busk, er ikke i tankerne i Bayer Leverkusen, hvor Lukas Hradecky er det klare førstevalg, og derfor skal Union Berlin have indløst købsoptionen på Lennart Grill.

Keeperen, 24 år, har spillet seks førsteholdskampe i denne sæson, men han er regnet for at være Frederik Rønnows reserve. Den danske landsholdskeeper har konsolideret sig som det klare førstevalg i Berlin-klubben, der ligger på en overraskende tredjeplads i denne sæson.

Lennart Grill kan derfor ende med at blive udlejet fra Union Berlin i næste sæson, da klubben muligvis er tilfreds med at gøre brug af Jakob Busk som reservemålmand. Og så kan Lennart Grill spille.

En anden mulighed er naturligvis, at han forbliver i klubben og kæmper med Frederik Rønnow i næste sæson. 

Meget tyder på, at Union Berlin spiller europæisk igen i næste sæson, og det kan betyde, at der kommer flere kampe og dermed også nogle muligheder for Lennart Grill.